Гра Подвійні картки Супермена - краще тренування пам'яті!

    Ігри » Ігри Супермен » Гра Подвійні картки Супермена - краще тренування пам'яті!
    Оцінка: 550 очок, Голосів: 146

    Опис Гри:

    І нашим відважним героям необхідний відпочинок після важкого робочого дня. Адже вони так само втомлюються як морально так і фізично від виснажливих подвигів. А що може бути краще для проведення вільного часу справжнього супергероя як гра в карти та ще у відмінній компанії його друзів і вас.

    Крім того, наша гра "Подвійні картки Супермен" відмінно тренує пам'ять як вашу, так і нашого супергероя, а відмінна пам'ять - це те, що дійсно необхідно справжньому герою в його напруженій і дуже небезпечній роботі. А разом з нашим героєм і у вас є унікальна можливість потренувати вашу пам'ять та й ще відмінно провести час за грою "Подвійні картки Супермен". Так що вперед, спробуйте свої сили у нашій інтелектуальній грі "Подвійні картки Супермен".

    Відкривайте карти і дивіться, що там у них із зворотного боку. Вашим головним завданням буде відкрити дві однакові карти і зробити це підряд, тільки тоді вони зникнуть з ігрового поля. Якщо ж вами відкриті неоднакові карти, то вони з дуже неприємним писком будуть лягати знову сорочками догори. Постарайтеся запам'ятати де і яка карта буде знаходитися для того, щоб ви змогли безпомилково відкрити потрібну пару карт!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам