Гра Ріо: Подвійні картки!!

    Ігри » Ігри Ріо » Гра Ріо: Подвійні картки!!
    Оцінка: 665 очок, Голосів: 161

    Опис Гри:

    Гра в карти завжди привертає гравців своєю таємничістю і сюрпризами, адже ніхто з гравців, звичайно ж якщо вони грають в чесну гру, не знають, яка саме карта їм зараз може випасти і таким чином випробовують свою долю і перевіряють схильна вона до них сьогодні чи ні. Але трапляється так, що несхильність долі до гравця в карти, дуже дорого йому обходитися. Але в нашій грі "Ріо: Подвійні картки" ви зовсім нічим не ризикуєте, крім, звичайно ж, вашого вільного часу.

    У нашій грі "Ріо: Подвійні картки" вам належить складати рівні ряди з яскравих тропічних пташок героїв Ріо. Все що від вас потрібно - проявити вашу кмітливість, тож починайте грати прямо зараз.

    Натискайте на двох однакових пташок по черзі, для того, щоб вони помінялися місцями. Якщо у вас вийде вибудувати лінію з трьох і більше повністю однакових пташок, то ряд розчиниться і безслідно зникне і відбудеться перехід. Якщо ж бажана змінна не відбулася і всі пташки залишились на своєму місці не турбуйтесь, у вас ще вся гра попереду. Але встигніть знищити як тільки можна більше рядів птахів перш ніж закінчиться час у грі. Якщо вам вдасться набрати необхідний мінімум очок у нашій грі "Ріо: Подвійні карти" - ви перейдете на наступний рівень переможцем.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам