Гра Стрілянина з Гармати по Військам

    Ігри » Гри Гармати » Гра Стрілянина з Гармати по Військам

    Опис Гри:

    Гра Troy перенесе тебе на війну. Саме в цей момент відбувається протистояння. Стрільці напали на твій замок. Разом з лучниками непогано працюють мечники і кавалерія в тому ж напрямку – тобто проти тебе. Ти повинен виступити на свій захист території – у тебе просто вибору нема. Отже, ти готовий вирушити на війну і, в разі потреби, віддати життя за рідні землі? От і добре – гра почалася!

    На самому початку гри твої ресурси, м'яко кажучи, катастрофічно обмежені. Так, відразу ж після запуску гри в твоє розпорядження надходить лише одна гармата і один вид військ – піхотні. Але це тільки на час. Питання в тому – як довго триватиме цей процес, тому що тут також все залежить від тебе. У разі відмінних результатів для тебе стануть доступними інші дві гармати і нові отрыды військ.

    Проте не втрачай пильності ні в якому разі, тому що ворог теж не спить. Противник також постійно поповнює свою армію і покращує техніку. Щоб не сталося біди, потрібно завжди бути уважним і миттєво реагувати на події, які будуть розгортатися блискавичними темпами. Так що встигай завжди і скрізь – і удача неодмінно посміхнеться тобі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам