Гра Війська: Завоювання Риму

    Ігри » Ігри Війська » Гра Війська: Завоювання Риму

    Опис Гри:

    Гра Епоха Воїнів Завойовників Риму розповідає історичний момент про те, як вороги підійшли дуже близько до межі великої імперії. Ти стаєш на захист Риму, а це значить, що тільки від тебе залежить результат цієї війни.

    По-перше, тобі потрібно подумати про оборонної стратегії. Зроби так, щоб ні один ворог не зумів увійти в місто. По-друге, потрібно налагодити економічну ситуацію в країні. Потім у тебе з'являться гроші, і ти зможеш створити боєздатну армію, яка вийде на захист держави.

    Отже, де ж взяти гроші? Для відповіді на це питання радимо звернути свою увагу на золотопромышленную сферу. Якщо тобі вдасться надати людям можливість навчатися та вдосконалювати свої професійні навички, вони значно поліпшать твоє матеріальний стан, тобто стан країни в цілому. А потім вже, коли скарбниця буде повною, ти зможеш зайнятися створенням потужного війська, його навчанням і оснащенням бойовою зброєю.

    Вороги наступають. Ворога можна побачити у правій частині ігрового поля. Чим краще результати ти будеш показувати, тим більш широкі можливості перед тобою будуть розкриватися. Так, тобі стануть доступні різні види військ, які закриті на початку гри. Завдяки грамотній стратегії, заснованої на комбінації військ, тобі обов'язково вдасться перемогти ворога. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам