Гра Війська в стилі Клікер

    Ігри » Ігри Війська » Гра Війська в стилі Клікер

    Опис Гри:

    Гра Клікер Круті Завоювання дуже непередбачувана. В цьому геймі тобі доведеться мати справу з червоними воїнами. Чому в них таке прізвисько? Та хто це знає. Напевно, тому, що одяг ворожих солдатів саме червона. Втім, це не настільки важливо, тому що попереду тебе очікують більш важливі питання. Наприклад, потрібно вирішити, як ти будеш рятувати рідні землі.

    В принципі, і на це питання можна легко знайти відповідь. Потрібно створити військо, з допомогою якого можна було б відправитися на війну і показати ворогові, де раки зимують, а також повернути всі захоплені нею території. Але і цим твоє завдання в грі не закінчується, і навіть можна сказати, що тільки-тільки починається.

    Треба постійно розвивати місто. Для цього подумай, які промисловості необхідно відпрацювати в першу чергу. Дамо підказку – зверни увагу на гірництво. З допомогою гірничої промисловості можна заробити чимало грошей. Зароблені гроші можна витратити на побудову церкви. Тоді твої можливості в грі значно підвищаться, адже ти зможеш посилати молитви вищим силам, які неодмінно знадобляться тобі в процесі ведення війни.

    Так, наприклад, всього в геймі представлено п'ять вищих сил – вони ж стихійні лиха. Це – блискавка, цунамі, торнадо, рука Бога і душа метеора. Всі ці помічники обов'язково знадобляться тобі в той чи інший момент. Гейм дає тобі можливість побудувати три будинки в межах міста. Ти маєш шанс організувати п'ять військових точок, де проживали солдати, де б вони могли тренуватися, таким чином підвищуючи кваліфікацію і бойову міць країни.

    Особливо варто звернути увагу на ворога. У грі є можливість вибрати собі ворога з одинадцяти запропонованих типажів. Вражає? Ще б! Адже коли ти будеш знати ворога в обличчя, здобути перемогу буде в кілька разів простіше. А саме це тобі так необхідно. З цим геймом ти навіть не помітиш, як швидко пролетить час – настільки гра має властивість затягувати.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам