Гра Флеш Варкрафт: Будинок Волков

    Ігри » Ігри Варкрафт » Гра Флеш Варкрафт: Будинок Волков

    Опис Гри:

    Гра Будинок Волков чимось нагадує знаменитий Варкрафт. Разом з цим геймом ти навіть не помітиш, куди поділося час, тому що іграшка має властивість затягувати, що було неодноразово підтверджено багатьма геймерами з усього світу.

    Якщо ти є любителем складання стратегій, то пограти в запропонований гейм однозначно варто. Тебе чекає безліч місій, які вимагають швидкого проходження. А ще ти будеш керувати економічною системою цілої країни! Саме на твої плечі лягає відповідальність за побудову будівель та налагодження виробничих процесів всередині держави. Не забувай, що тобі також варто приділити увагу створенню власного війська, з допомогою якого ти міг би завоювати найближчі території і дати відсіч ворогам в разі, якщо ті посягнуть на твої землі.

    Почни з самого простого. Створи одне село, засіли його людьми і роздай завдання. Пам'ятай про базові речі – цим поселенцям потрібно десь жити, щось їсти і чим-то бути зайнятими. Тільки в такому випадку ти зможеш розвинути поселення в правильному напрямку. І це тільки перший крок на шляху до побудови могутньої і величезної країни. Зрештою, Москва теж не за один день будувалась. Пам'ятай про це і потихеньку нарощувати бойову міць держави, збільшуй кількість жителів і розширюй межі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам