Гра Армія: Клікер Круте Завоювання

    Ігри » Ігри Армія » Гра Армія: Клікер Круте Завоювання

    Опис Гри:

    Гра Клікер Круті Завоювання розповідає легенду про червоних солдатів, які були послані ворогом з метою завоювання твоєї території. Зрозуміло, ти не повинен представити противнику можливість втілити свій шанс в життя. Так що вперед захищати свої землі!

    Для початку створи власне військо, яке в ідеалі повинен складатися з навчених і досвідчених солдатів. До слова сказати, навчити воїнам всьому ти повинен самостійно. Коли ти будеш впевнений в армії, відправляй її в тил ворога, щоб завоювати його території, а також відвоювати те, що ворог вже встиг відібрати у тебе.

    Не забувай про те, що ти також повинен працювати над розвитком інфраструктури міста. Зверни увагу на гірську промисловість – саме ця сфера обіцяє бути дуже перспективною в найближчому майбутньому. А це значить, що ти зможеш заробити більше гроші. Звичайно, фінанси тобі не завадять під час ведення війни. Спорудити церкву – сюди ти можеш приходити, щоб просити вищі сили впоратися з ворогами. Вищі сили будуть посилати на голови ворогів різного роду стихійні лиха, і тоді тобі буде набагато легше впоратися з противником.

    Всього в грі представлено п'ять стихій. Ти можеш нагнати на ворога блискавку, яка спалить противника. Можеш віддати перевагу цунамі, тоді ворог потоне. Як варіант, віддай перевагу торнадо – в такому разі ворог буде разметен з допомогою вітру. Є ще два не зовсім звичайних стихійного лиха – це Рука Бога і Душа Метеора. За що вони відповідають і що роблять, ти вже дізнаєшся в процесі гри.

    В геймі є можливість побудувати в місті три будівлі. Всього тобі надається створити п'ять військових частин. А ще особливу увагу приділено ворожій стороні. Ти можеш вибрати одного серед одинадцяти типів ворогів. Таким чином, ти будеш бачити ворога в обличчя, і знати, з ким ти борешся і яку зброю застосовувати до того чи іншого супротивника.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам