Гра Захоплення Замків: Велике Завоювання

    Ігри » Ігри Армія » Гра Захоплення Замків: Велике Завоювання

    Опис Гри:

    У грі Велике Завоювання в тебе є унікальна можливість і себе показати, і на інших подивитися. В геймі ти стаєш власником величезного замку, в той же час у твого ворога є точно така ж фортецю. Саме цей момент і став ключовим у зіткненні між тобою і твоїм противником.

    Справа в тому, що два господаря на одній території ужитися не можуть – саме з такою ситуацією ми стикаємося в грі. Комусь потрібно покинути замок, а хтось повинен залишитися. Зрозуміло, що переможе найсильніший. Тільки станеш таким ти, або ж твоє місце займе ворог – хто знає? Щоб зрозуміти, потрібно пограти та подивитися результат протистояння.

    Починай першим, поки твій супротивник не до кінця зрозумів, що відбувається. Спробуй захопити замок ворога в самий несподіваний момент. В той же час ти повинен дивитися в обидва, бо хто знає, що на думці у твого сусіда». Можливо, він вже послав військо на захоплення твого будинку. Чим більше ти пройдеш в грі, тим більше можливостей у тебе відкриється за напрямом головного героя і зброї. Не забувай завойовувати нейтральні території, адже це – додатковий шанс розмістити там власне військо.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам