Гра Війська з Монстрів: Захист Споруд

    Ігри » Ігри Війська » Гра Війська з Монстрів: Захист Споруд

    Опис Гри:

    У грі Монстри Захист Веж 3 ти потрапиш в справжнісіньке пекло. Ця гра являє собою продовження відомого гейми. Напевно тобі не раз доводилося рубатися в гру, коли потрібно створювати нові селища, чудовиськ, працювати над розвитком технологічних процесів. Все це необхідно робити для того, щоб в кінцевому підсумку заробити достатню кількість грошей, створити хорошу армію і вирушити на ворога у всеозброєнні, як говориться.

    Зверни увагу, що серед твоїх солдатів будуть одні тільки монстри, проте це і на краще, тому що таких воїнів твої вороги напевно дуже злякаються, всього лише один раз дивився в їх бік. Та що там применшувати – з армією подібного роду жоден супротивник не представляє для тебе особливої небезпеки, всіх недругів ти будеш клацати, немовби горішки.

    В цьому геймі у тебе є можливість вибрати один з трьох запропонованих світів. Те, що ти вибереш, і буде територією для проведення дій – як військового, так і промислового типу. Також ти можеш самостійно вибрати здібності, якими буде володіти головний місто. У цій грі в тебе буде дуже багато місій, так що поквапся почати гейм як можна швидше. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам