Гра Гармата: Порятунок Пінгвіна

    Ігри » Гри Гармати » Гра Гармата: Порятунок Пінгвіна

    Опис Гри:

    Гра Літаючі Пінгвіни – це гейм, в якому ти побачиш багато цих цікавих птахів, які не вміють літати. Сьогодні пінгвіни потрапили в дуже жахливу ситуацію – з завалило якимись конструкціями, виготовленими з дерева. Ти повинен допомогти бідним птахам вибратися на свободу, інакше без тебе вони ніяк не впораються з цієї мега складним завданням. Буде весело і захоплююче, так що приєднуйся швидше!

    Щоб допомогти пінгвінам, на клік про допомогу відгукнулися їх зібратися – теж птиці, проте літаючі. Тобі потрібно усіляко використовувати цю підмогу, щоб витягнути всіх пінгвінів. Спершу треба розчистити від завалів. І тільки після цього пінгвіни зможуть зітхнути вільно. Завдання нелегке, проте цілком здійсненне, потрібно просто підійти до його виконання з усією відповідальністю, на яку ти тільки здатний.

    Тобі всіляко заважатимуть вороги, в ролі яких виступають ведмеді. Чтоыб відбити атаку, потрібно озброїтися гарматами. Стріляй в ведмедиків, інакше вони принесуть тобі непоправне лихо. А ще остерігайтеся бурульок. Вони такі гострі, що можуть поранити птицю на льоту. Загалом, не дай жодному перешкоди зупинити тебе. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам