Гра Руйнування: Війна Пінгвінів з Ведмедями

    Ігри » Ігри Руйнування » Гра Руйнування: Війна Пінгвінів з Ведмедями

    Опис Гри:

    У грі Pengu Defenders ти в який раз побачиш протистояння ведмедів і пінгвінів. Ці тварини ніяк не можуть поділити між собою територію Антарктики. Вони постійно знаходять привід, щоб вийти на стежку війни. Пінгвіни вважають, що всі біди випливають від ведмедів, а ті не погоджуються з такою думкою, вважаючи, що саме вони мають рацію. Як би там не було, війна почалася, пінгвіни розв'язали конфліктів, а тобі тепер доведеться докласти всі зусилля, щоб повернути ситуацію на колишнє місце.

    Отже, пінгвіни винайшли прикольне зброю – потужну гармату. Ведмеді зрозуміли, що справа пахне гасом, і у відповідь бігом почали споруджувати укріплення. Але і пінгвіни не ликом шиті, вони здогадалися, що в цих укріпленнях і ховаються їхні вороги, тому всі сили птахів з цього моменту спрямовані на разрушене ведмежих будівель.

    Що робити? Потрібно швидше запустити гру і почати палити з гармати по укріплень. Так ти зможеш і ресурси ведмедів знищити, і ведмедям не залишити ні єдиного шансу на виживання. Саме це тобі і треба, так що вперед – перемога довго чекати не буде! Однак бажаємо, щоб справедливість опинилася на твоєму боці – приклади для цього всі зусилля!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам