Гра Пінгвіни на двох: Завоювання Антарктики

    Ігри » Ігри Пінгвіни » Гра Пінгвіни на двох: Завоювання Антарктики

    Опис Гри:

    Гра Завоювання Антарктики розповість історію про те, як почалося танення льодів. Тепер пінгвіни залишилися не в найкращому становищі. Адже лід тане з кожним днем, а бідні птахи опиняються все менших і менших крижинках. Ясна річ, що в таких умовах ожесточится кожен, навіть таке доброзичливе створення, як пінгвін.

    І тут почалася справжня війна між птахами. Зібравшись кланами на крижинах, пінгвіни вирішили поділити територію, витіснивши сусідів та посівши їх місце. Але і сусіди не ликом шиті, вони теж вирішили дати відсіч і, в свою чергу, також метають про розширення своєї крижинки. Таким чином, почалася справжня бійня, в основі якої лежить завоювання території.

    Вибери собі групу пінгвінів, за яких хочеш грати, і стріляй в суперників тим, що у тебе є в запасі. Тобі потрібно скинути всіх ворогів з протилежного крижинки, щоб здобути перемогу. Також пам'ятай про те, що противники роблять те ж саме, так що старайся першим виграти. Не віддавай свою територію нікому – стій у жорсткому бою до останнього бійця!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам