Гра Лазерна Гармата 2

    Ігри » Гри Гармати » Гра Лазерна Гармата 2

    Опис Гри:

    Гра Laser Cannon 2 – це гейм фізичного типу, де ти повинен виступити на стежку війни. Сьогодні тобі доведеться перемогти всю нечисту силу, яка тільки живе в світі. Зробити це можна за рахунок потужного зброї, яка зберігається у тебе в запасі. Це – лазерна гармата. Тільки вона здатна знищити всіх ворогів.

    Проте гармата, що стріляє лазером, не така досконала, як може здатися на перший погляд. Точніше, в якості зброї вона досить потужна, але тобі доведеться гарненько подумати, як зробити так, щоб пройти певні перешкоди. Так, наприклад, як ти собираешья пробивати стіни? Теж з допомогою гармати? Може, у тебе все вийде, але повторимося, що спочатку потрібно придумати стратегію, і тільки після цього починати які-небудь дії.

    В іншому випадку ти не зможеш перемогти, тоді доведеться змиритися з нечистю, яка панує в світі. Але не такого результату слід очікувати. Як говориться, чекай гіршого, але сподівайся на краще, тим більше що сьогодні цілком і повністю залежить від тебе, твоїх зусиль і старань. Вдалого результату гри!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам