Гра Лазеорная Гармата 3

    Ігри » Гри Гармати » Гра Лазеорная Гармата 3

    Опис Гри:

    У грі Лазерна Гармата 3 LP ти зможеш насолодитися третьою частиною знаменитого гейми. Так, сьогодні розробники постаралися на славу. У грі є нові рівні, нові правила і ще ряд інновацій, які неодмінно знищать тебе в захват в хорошому сенсі цього слова. Нудьгувати не доведеться ні секунди. Більш того, тебе від гри за вуха не відтягнеш – можеш бути в цьому впевненим на всі сто відсотків.

    У тебе є гармата, з якої можна стріляти лазером. Для чого тобі це зброя? Як тільки ти запустиш гру, відразу ж знайдеш відповідь на це питання. Куди не подивися, на кожному рівні вас чекають чудовиська. Ясна річ, що це не твої друзі, а тому з ними потрібно якомога швидше розправитися. І зробити це можна саме за допомогою лазерної гармати.

    Ти не повинен залишити в живих жодного монстра. Кожна тварина має бути знищена – це в твоїх же інтересах. Зверни увагу, що деякі чудовиська просто так не убиваютсяю. У тебе неодмінно буде така ситуація, коли ти пальнешь раз, другий, третій – але безрезультатно. У такому випадку потрібно подумати, якими ще способами можна знищити монстра. Все в твоїх руках!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам