Гра Гармата: Запуск Зайця

    Ігри » Гри Гармати » Гра Гармата: Запуск Зайця

    Опис Гри:

    Гра Запуск Зайця дуже цікава. В результаті гейми ти отримаєш відповідь на питання – хто швидше – зайчик або черепаха. Здавалося б, що кожен школяр може відповісти правильно, однак не тут-то було, тому що сьогоднішня гра поламає всі стереотипи. Принаймні, сьогодні все буде залежати від тебе. Ти можеш зробити так, щоб черепаха обійшла зайця. А можеш і навпаки – все в твоїх руках.

    Наш герой дуже гордий, тому він ніяк не хоче програвати це змагання. Для перемоги заєць навіть вирішив схитрувати. Так, він винайшов спеціальну гармату, куди він зможе забратися. В цей час хтось повинен зробити постріл зайцем і, таким чином, він вилетить далеко-далеко. Або ні – знову ж таки, все залежить від твоїх старань і докладених зусиль.

    Щоб постріл вийшов максимально ефективним, потрібно визначити правильний кут нахилу гармати. В небі заєць буде бачити багато предметів. Зверни увагу, що деякі з них здатні принести тобі додаткові бонуси, а інші ж, навпаки, покликані перешкодити тобі виконувати завдання. Так що розберися, що тобі потрібно, а що – ні.

    У грі ти можеш завоювати нові вершини, побити рекорди і встановити свій личнцый рекорд. Будучи в польоті, головним чином збирай морквину, щоб зайчик не був голодним. А ще забирай всі гроші, які будуть зустрічатися на твоєму шляху. З допомогою засобів ти зможеш прокачати гармату і стріляти ще далі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам