Гра Леталка: Запуск Зайця

    Ігри » Ігри Літалки » Гра Леталка: Запуск Зайця

    Опис Гри:

    Як щодо того, щоб пограти в гру Запуск Зайця? Подібне справа почалася з-за звичайною жарти. Так, заєць і черепаха вирішили позмагатися, хто з них швидше. Здавалося б, відповідь лежить на поверхні, тому що тут і науковим ступенем володіти не треба, щоб знати, що швидше бігає, звичайно ж, заєць. Однак дана гра покликана для того, щоб зламати всі стереотипи.

    Отже, наш заєць дуже переживає, що покаже себе не з самої вигідної сторони. Тим більше що у черепахи така група підтримки їсть. Не дай Бог, заєць буде зганьблений черепахою, і тоді цей сором і ганьба впаде на нього, мов горе з неба.

    Щоб будь першим, заєць винайшов спеціальну гармату. Коли тварина залазить усередину цього пристосування, а хтось натискає на важіль, заєць вистрілить, і побіжить за рахунок цього так швидко, що за ним навряд чи хто вженеться. Ясна річ, що за постріл зайця відповідаєш ти. Але треба зробити все правильно. Для початку визнач кут нахилу, траєкторію польоту і силу пострілу. А потім випускай тварина в небо. Іноді в небі заєць буде зустрічати якісь речі. Тобі слід знати, що одні предмети допоможуть зайцю летіти ще швидше, а інші, навпаки, призначені для того, щоб перешкодити вухатому досягти мети. Так, наприклад, морква виступає в якості віртуальної валюти в грі, завдяки якій можна поліпшити можливості. А які предмети потрібно обходити десятою дорогою – це вже ти сам повинен здогадатися. У будь-якому випадку, ти все зрозумієш вже безпосередньо після початку ігрового процесу. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам