Гра Леталка: Хлопчик з крилами

    Ігри » Ігри Літалки » Гра Леталка: Хлопчик з крилами

    Опис Гри:

    Гра Крилатий Заєць говорить тобі про щось? Так, по-перше, на думку відразу ж приходить думка – звідки у вухатого з'явилися крила. По-друге, що випливає з першого пункту, така назва дуже навіть інтригує.

    А почалося все з того, що заєць став жертвою нападу птахів. Пернаті забрали бідолаху кудись далеко, і ніхто не знає, чи зможуть вони побачити зайчика в цьому житті ще хоч один раз. Однак так не думає старший брат вухатого. Наш головний герой готовий піти на все, лише б врятувати рідну кров. Для цього заєць навіть придумав спеціальне пристосування, за допомогою якого він відправитися в небо, щоб розпочати погоню за крилатими лиходіями. Чи варто говорити, що супроводжувати зайцю у всьому будеш саме ти. Треба також визнати, що злі птахи вже дізналися, що на їхніх хвостах утворилася погоня, а тому влаштовують різні перешкоди, а також висилають своїх помічників, щоб розквитатися з зайцем.

    Сподіваємося, у тебе вистачить сил, бажання і часу, щоб перевернути ситуацію у зворотний бік і не тільки не дати в образу головного зайця, але і його брата меншого врятувати. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам