Гра Стрілянина з Гармати Роботами

    Ігри » Гри Гармати » Гра Стрілянина з Гармати Роботами

    Опис Гри:

    У гру Стрибаючий Робот ти познайомишся з цікавою залізякою величезних розмірів. Наш робот зібрався в політ. Дивна річ, чи не так? Адже у нього немає крыльей і взагалі немає яких-небудь спеціальних пристосувань, щоб зробити це. Але робот не ликом шитий, він подумав, що якщо використовувати для цих цілей гармату, можливо, щось і вийде.

    Отже, гармата є. Залишилося помістити в її дуло самого робота, щоб здійснити постріл. Таким чином, робот зможе полетіти. Твоє завдання з цього моменту буде полягати в тому, щоб контролювати політ робота. Весь час, поки наш герой буде знаходитися в повітрі, тобі потрібно натискати клавіші, на яких намальовані стрілки, пересуваючи його в ту або іншу сторону – в залежності від ситуації.

    Чим краще результати, тим більше очок ти зможеш заробити. В принципі, як і у всіх гейми. А бали пізніше можна витратити на апгрейд робота. Таким чином, оновлений робот зможе долати ще більші перешкоди в повітрі. Намагайся, і у тебе обов'язково все вийде – ти зможеш досягти сьогодні найвищих вершин без особливого напряга!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам