Гра Логічний робот: Пастка для робота

    Ігри » Ігри Роботи » Гра Логічний робот: Пастка для робота

    Опис Гри:

    У грі Підземні Пастки з самого старту тебе чекає дуже багато завдань. Але головна особливість гри полягає в тому, що тобі потрібно бігати весь час, не зупиняючись ні на секунду.

    У центрі гри є робот – дуже зле і непередбачувана істота. Щоб перемогти цього робота (а зробити це потрібно в обов'язковому порядку, тому що якщо не ти, то тебе) потрібно підбирати ящики. Далі коробки потрібно розставити по колу таким чином, щоб у центрі виявився робот. Таким чином, залізна машина виявиться оточеній з усіх боків і не зможе заподіяти тобі будь-якої шкоди.

    Тобі потрібно дивитися в обидва. У гонитві за перемогою не забувай, що ти і сам можеш натрапити на те чи інше перешкода, яку представлено у вигляді бомб. Таким чином, ти можеш підірватися в частки секунди, і всі твої старання підуть нанівець. Також намагайся стежити за тим, щоб робот не мав можливості підходити до тебе на занадто близьку відстань, адже в такому випадку супротивник також зможе завдати тобі непоправної шкоди. Дотримуючись всіх рекомендацій, а також будучи уважним, ти обов'язково будеш переможцем.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам