Гра Бойовий Робот: Стрілялка вид зверху

    Ігри » Ігри Роботи » Гра Бойовий Робот: Стрілялка вид зверху

    Опис Гри:

    У грі Robokill ти потрапляєш на рівень, де познайомишся з роботом, не дуже доброзичливим, однак тобі тільки того і треба. Ну і що, що робот знищує все живе на своєму шляху? Адже в іншому випадку при подібних обставинах вижити просто не представляється реальним.

    Робот броньованих, однак це не означає, що він не вразливий. Він також може постраждати від ворожих куль. Так що подбай про те, щоб його амуніція завжди була найвищої якості. Для цього не забувай відвідувати спеціальний віртуальний магазин, де ти зможеш придбати все, що потрібно.

    В грі ти зможеш розширити свої можливості завдяки пошуку предметів, які можуть послужити тобі погану службу. Для цього роби постріли по коробках, з яких будуть вилітати ті чи інші елементи, які ти повинен підібрати і придумати їм використання. Щоб тобі було легше орієнтуватися, в грі є карта, подивитися яку ти можеш, натиснувши букву М на англійській розкладці. Таким чином, ти завжди будеш бачити, де ти, а де твої вороги. І ти зможеш орієнтуватися, куди йти далі і які дії робити.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам