Гра Роботи Головоломка: Перемикачі

    Ігри » Ігри Роботи » Гра Роботи Головоломка: Перемикачі

    Опис Гри:

    У грі Роботи і Вимикачі тобі доведеться розім'яти мізки. Тому що це – не стрілялка, не бегалка, не квест і не аркада. Ця гра являє собою ні що інше, як логічну головоломку. Тому й доведеться кинути всі сили на те, щоб перемогти ворога з допомогою власного інтелекту. До речі, сподіваємося, що в цьому плані у тебе все в повному порядку.

    В геймі цілих сорок вісім левелів! І кожен з них по-своєму неповторна, по-своєму складний. До речі, про складнощі. Складність проходження гри зростає з кожним новим етапом, так що ти вже можеш уявити, що тебе чекає в самому кінці.

    У центрі гри фігурують смішні роботи. Кожен робот має місію – він повинен включити вимикач. Звичайно, завдання не полягає в тому, щоб підійти і активувати його, тому що тут все набагато складніше. Так, наприклад, коли робот побачить першу перешкоду на своєму шляху, він тут же втрачається і забуває про те, що йому потрібно зробити. Так що в твої обов'язки головним чином входить вказівка роботам правильного шляху, а також надання їм допомоги. Потрібно допомогти персонажам вирішувати задачки, які будуть з'являтися в грі. Якщо тобі вдасться дістатися до вимикача за мінімальну кількість ходів, ти зможеш заробити рекордна кількість очок.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам