Гра Гармата: Епічна Захист

    Ігри » Гри Гармати » Гра Гармата: Епічна Захист

    Опис Гри:

    Гра Epic Defender потребує твого захисту. Багато груп ворогів об'єдналися, щоб захопити твої землі. Тобі треба захистити свою територію і людей, що проживають на цих землях. Зроби для цього все!

    У тебе є зброя, так що ти можеш стріляти направо і наліво, головне – завжди потрапляй в ціль. Дії гри розгортається на вершині гори, де розташований замок і куди намагаються дістатися противника. Тобі потрібно зробити все, аби ворог не зміг подолати цю відстань.

    Врахуй, що твоя участь у стрільбі не зовсім повноцінне. Тобто ти не можеш зарядити гармату і зробити постріл, тому що тут все автоматизовано до останніх дрібниць. Тобто зброя стріляє через певні проміжки часу – кожні кілька секунд.

    Тим не менш, для тебе ще є робота, і навіть багато роботи. Тобі потрібно направляти гармату в потрібне русло, щоб вона не просто здійснювала постріли, а потрапляла в супротивників. Так що це навіть на краще, адже тобі не потрібно відволікатися на перезаряд і інші моменти, ти будеш контролювати траєкторію польоту кожної кулі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам