Гра Велика Гармата: Злі Кури проти Собак

    Ігри » Гри Гармати » Гра Велика Гармата: Злі Кури проти Собак

    Опис Гри:

    Гра Злі Кури проти Собак розповість тобі історію вічного протистояння. Так, пси постійно погрожували курок. Все б нічого, але маленькі курчата були налякані не на жарт. Скільки можна терпіти такі знущання? Потрібно щось зробити, щоб покарати собак раз і назавжди.

    Кури десь роздобули гармату, з допомогою якої вони і вирішили здійснити свої плани. Ця гра чимось схожа зі знаменитої Енгрі Бердз, однак разом традиційних пташок – кури, а замість свиней – собаки. А так, в принципі, сюжет один і той же.

    З моменту запуску гри ти відразу ж вооружаешься гарматою. Далі треба взяти курчати і використовувати його в якості ядра. Тобто ти будеш здійснювати постріли маленькими курми. Твоє завдання – розбити всі фортеці, за якими ховаються собаки, а потім і самих собак розстріляти.

    Під час гри не забувай враховувати чинник сили пострілу, а також кут нахилу – з їх допомогою ти зможеш контролювати потужність і траєкторію польоту курчати-ядра. Звичайно, можна це робити і навмання, проте все ж краще звертати увагу на такі моменти, щоб постріли потрапляли точно в ціль.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам