Гра Собаки: Зупинити Сказ

    Ігри » Ігри Собаки » Гра Собаки: Зупинити Сказ

    Опис Гри:

    Гра Скажена Собака розповість тобі про те, що в даному місті, схоже, всі пси стали шаленими. Буває так насправді? В принципі, цілком ймовірно, що на собак таким чином впливає висока температура. Однак ми не будемо з'ясовувати причину цього, тому що треба боротися з наслідками. Так, вже відомо багато випадків, коли пси нападають на людей.

    Служба 911 примчала на місце події так швидко, як тільки це було можливо. Ти є співробітником цієї організації, тому на твої плечі лягає відповідальність за упіймання скажених псів. Щоб самому не стати жертвою оскаженілої собаки, потрібно озброїтися шприцом зі снодійним. Коли тварина буде спати, воно не буде нести для тебе якусь небезпеку.

    Отже, щоб активувати шприц, тобто наповнити його ліками, треба зробити по ньому клік. Далі тобі потрібно вибрати кут пострілу, також як і його силу. Таким чином, ти можеш стрельнути в ту чи іншу собаку або ж в зграю собак. Але будь уважним, адже на вулицях ходять люди! Не допусти, щоб хоч одна людина постраждала із-за твоєї неуважність. Ні в якому разі снодійне не повинно потрапити в людини.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам