Гра Гармата Маріо: Збір Монеток

    Ігри » Гри Гармати » Гра Гармата Маріо: Збір Монеток

    Опис Гри:

    Гра Mario Kaboom знову познайомить тебе з добрим Маріо. На цей раз наш герой вирушив у ліс. Місія його дуже схожа з попередніми завданнями – він хоче зібрати всі монети. І все одно, що золото перебуває у гримучому лісі, адже головне – набити кишені, а перешкоди, які його чекають попереду – це дрібниці. Принаймні, саме так і думає Маріо. А згоден з ним ти?

    В твоїх силах не пручатися, а просто допомогти Маріо збирати всі монети. Можливо, хлопець зміг впоратися і самостійно, але з деяких причин зробити це нереально. Наприклад, деякі екземпляри заховані дуже далеко або глибоко, тому доведеться подумати, як дістати монети з таких важкодоступних місць найбільш оптимальним чином.

    Якщо стане гранично складно, скористайся своєю рушницею, з допомогою якого можна пробивати стіни та інші перешкоди, які приховують від тебе монетки. Таким чином, ти перейдеш на наступний рівень, де завдання, хоч і повторюються, проте все ж вони різноманітні. Не догодити в пастки в лісі і збери всі монети на кожному левел! Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам