Гра Місто Мафії

    Ігри » Гри Мафія » Гра Місто Мафії

    Опис Гри:

    У грі Рай для Мафії ти потрапиш в місце, де небезпечні угруповання живуть найкращим чином. Це місто спочатку ніби створений для того, щоб тут правили бандити. Найцікавіше – ти є одним з членів місцевого мафіозного зборів. Так що гра обіцяє бути неймовірно цікавою і непередбачуваною, як мінімум через незвичність сюжету.

    Будучи членом мафії, ти не можеш дозволити собі бути всього лише пішаком у цій грі. Тобі завжди хотілося більшого, і ця ситуація – не виняток. Чому б тобі не стати ватажком місцевої мафії? Тим більше що у тебе для цього є всі можливості, їх потрібно просто-напросто направити в потрібне русло.

    Починай здійснення своїх планів прямо зараз. Для цього відвідуй будинку, щоб підмовити інших членів угруповання. По дорозі вам буде потрапляти зброю – забирай все до останньої кулі, це тобі дуже стане в нагоді для вирішального бою. І будь дуже обережним при комунікації з потенційними повстанцями – адже багато хто з них все-таки залишаються відданими поточного босові. Так що не розкривай свої думки кожного поспіль. Працюй обережно, і в тебе обов'язково все вийде! Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам