Гра Японські Angry Birds

    Ігри » Ігри злі пташки » Гра Японські Angry Birds
    Оцінка: 981 очок, Голосів: 242

    Опис Гри:

    В Японії, так само як у нас обожнюють гру зі злими і дуже літаючими пташками і сьогодні у вас є відмінна можливість зіграти в культову гру Angry Birds тільки на цей раз її сюжет розгортається в Японії. Оцініть японський колорит з дуже яскравими персонажами в нашій грі "Японські Angry Birds".

    У даній грі все так само пташки весь час з кимось воюють і відвойовують собі території. І кожна з пташок володіє унікальними можливостями, які не властиві пернатим. Їх бойова зброя - це величезних розмірів рогатка та незвичайні здібності і ваша здатність точно наводити приціл і здійснювати постріли.

    У нашій грі "Японські Angry Birds" вам необхідно розгорнути вашу гармату і запустити нашу сміливу і відважну пташку в бік ворожого тилу, де буде знаходитися золотий ком! Червоні точки від дула гармати будуть підказувати вам про початок траекторії пернатого снаряда. Летячи по дорозі, вам необхідно буде збивати хмарних кошенят і отримувати за це захопливі додаткові бонусні очки. Іноді, в нашій грі "Японські Angry Birds", ви можете помітити неактивні гармати, які ви можете активізувати тільки в тому випадку, якщо ви будете здійснювати влучні попадання пташок з інших гармат по неактивній гарматній зброї. Удачі! Швидше приєднуйтесь до нашої гри "Японські Angry Birds" і ви просто не захочете грати в щось ще найближчі кілька днів!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам