Гра Angry Birds: Ловля птахів

    Ігри » Ігри злі пташки » Гра Angry Birds: Ловля птахів
    Оцінка: 1313 очок, Голосів: 306

    Опис Гри:

    "Angry Birds" - це культова гра, яку розробила фінська компанія Rovio. У цій грі гравець має можливість за допомогою дуже великої рогатки стріляти птахами по зелених свинях, які розставлені по різноманітних конструкціях. У грі є різні птахи, які так само мають і певні здібності, які дуже не властиві для пернатих.

    Сьогодні ми пропонуємо вам зіграти в нову гру "Angry Birds: Ловля птахів", яка присвячена серії ігор про "Angry Birds".

    У наш грі вам необхідно ловити тропічних птахів і заробляти за це золото. Так що, хапайте ваші мисливські сітки і вперед на надзвичайно захоплююче полювання в нашій грі "Angry Birds: Ловля птахів".

    Полювання буде відбуватися в тропічному лісі, який просто є справжнім раєм для птахів, а там де є птахи - ідеальне місце для справжнього мисливця-птахолова! Навколо вас буде літати величезна кількість чудових птахів, і кожного з них у вас буде можливість зловити. Але на жаль, у нашій грі "Angry Birds: Ловля птахів", час гри обмежений тільки трьома з половиною хвилинами. І за цей відведений час, вам потрібно заробити необхідну кількість золота. І так, час пішов. Робіть постріли вашими сітками в бік пташок, і збирайте їх у мішки. Після цього ви можете продавати їх за повноцінні золоті монети. Удачі, ми впевнені, що вам дуже сподобається наша гра "Angry Birds: Ловля птахів" і ви відмінно проведете в ній свій вільний час!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам