Гра Angry Birds Ріо

    Ігри » Ігри Ріо » Гра Angry Birds Ріо
    Оцінка: 2848 очок, Голосів: 666

    Опис Гри:

    Гра Angry Birds Rio була випущена в 2011 році компанією Rovio Entertainment. З самого початку гри було лише два епізоди за тридцять рівнів. Інші епізоди гри поступово виходили з невеликими перервами в кілька місяців.

    Наша гра "Ріо Angry Birds" - це справжня знахідка для всіх шанувальників і фанатів злих пташок. Саме в нашій грі дуже відомі всім нам з попередніх епічних битв зі свинями, наші герої Злі птахи. Вони вирішили допомогти своїм товаришам, що потрапили в чергову неприємність, і звільнити їх з ув'язнення в клітках, куди їх безневинно по їх посадили зелені вороги свині.

    У нашій грі "Angry Birds Ріо" все що вам необхідно, це дуже ретельно цілитись і стріляти. А вашою єдиною зброєю буде величезних розмірів рогатка, патрони до якої - це пернаті.

    Отже, приціл..і постріл! Вперед, цільтесь злюкою пташкою з рогатки і якщо у вас вийде потрапити в клітку з вашими заточеними пернатими друзями, замки на клітці відкриються тим самим даруючи нашим тропічним бранцям таку довгоочікувану свободу - і вони випурхнуть на зустріч щастю і свободі в нашій грі "Angry Birds Ріо".

    Нашим злим пташкам не впоратись без вашої допомоги!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам