Гра Аніме бійка: Школярка проти монстрів

    Ігри » Ігри Аніме » Гра Аніме бійка: Школярка проти монстрів
    Оцінка: 330 очок, Голосів: 93

    Опис Гри:

    Ви обожнюєте аніме і любите битися зі справжніми монстрами? Тоді ви потрапили за адресою! Адже наша гра "Аніме бійка: Школярка проти монстрів" точно доведеться вам за смаком.

    Японська школярка даремно зайшла зовсім одна в дрімучий темний ліс. Адже він просто кишить різними монстрами, і самотній дівчинці перебувати в цьому небезпечному місці дуже небезпечно. Але до її щастя у неї з собою виявився автомат і ще кілька запасних обойм до нього, так що вона кричить своє гасло "банзай!", як всі бойові майстера і дуже сміливо вступає в бійку з небезпечними істотами. А ви, в свою чергу, повинні допомогти їй в нелегкому завданні по звільненню лісу від неприємних мешканців.

    Управління в нашій грі "Аніме бійка: Школярка проти монстрів" здійснюється за допомогою мишки і клавіатури але одночасно. Для того, щоб перемістити нашу героїню вперед і назад, змусити її стрибати вгору і нагинатися - використовуйте клавіші ASDW або керуючі стрілки. А клавіші Q і Е або ж 0 і 1 з додаткової клавіатури, відповідають за перезаряджання зброї нашої героїні. Для атаки па ворогам натискайте ліву кнопку мишки.

    Якщо патрони у нашої героїні закінчилися, дівчинка починає битися ногами, і робить вона це дуже впевнено. У ближньому бою старий добрий удар з ноги в щелепу - нітрохи не гірше і навіть краще, ніж стрільба з автомата.

    І коли всі монстри на рівні закінчаться, наша школярка повернеться додому і далі продовжить грати в улюблені ляльки з її подружками. Але їй у що б то не стало потрібно звільнити дрімучий ліс від мерських створінь, а тому вона піде громити їх на наступні рівні, поки не знищить остаточно всіх лиходіїв. І зрозуміло без вашої допомоги нашій героїні не впоратися з монстрами в нашій грі "Аніме бійка: Школярка проти монстрів".

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам