Гра Аніме поцілунок: Одягни господиню покемонів

    Ігри » Ігри Аніме » Гра Аніме поцілунок: Одягни господиню покемонів
    Оцінка: 358 очок, Голосів: 96

    Опис Гри:

    Перше побачення - дуже важлива подія, а також дуже відповідальна, адже ого запам'ятатися вам на все життя. У нашій грі "Аніме поцілунок: Одягни господиню покемонів" вам необхідно допомогти нашій господарці покемонів підготуватися до цієї важливої події.

    Перша любов, навіть якщо вона віртуальна, перше побачення і звичайно ж перший поцілунок - це незабутні події в житті кожного з його юності. Вони прекрасні тим, що сталося одного разу, вони ніколи не зможуть повторитися знову. Ось чому так відповідально і дуже важливо правильно підготуватися до всіх цих подій.

    Ось і господиню покемонів здолало таке ж відчуття і вона збирається на її перше побачення з хлопцем мрії. Але щось зовсім у неї не клеїтися у підготовці до побачення. Напевно, це позначається її хвилювання. Саме це дуже сильне хвилювання заважає їй вирішити, у чому ж нашій героїні піти на її перше побачення.

    Для того, щоб побачення і перший поцілунок нашої героїні не були зіпсовані остаточно і безповоротно невдало вибраним нарядом, ви зобов'язані допомогти хазяєчці покемонів одягнутися дуже стильно і бути супер привабливою в цей дуже важливий для нашої героїні день. Ми впевнені що ви не залишите в гордій самоті нашу героїню і обов'язково одягнете її в той наряд, який закохати її супутника до нестями в нашу героїню.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам