Гра Другий поцілунок вампірів

    Ігри » Ігри Вампіри » Гра Другий поцілунок вампірів
    Оцінка: 546 очок, Голосів: 144

    Опис Гри:

    Перший поцілунок завжди самий бажаний і запам'ятовується. А як на рахунок другого? Напевно він так само не меншою мірою ніж перший також дуже бажаним. А як же зможуть цілуватися вампіри? Пропонуємо вам підглянути за цим дуже захоплюючим заняттям у нашій грі "Другий поцілунок вампірів".

    Вампіри - це справжні спадкоємці дуже давніх ворогуючих родів, і двоє з цього виду полюбили один одного і не можуть представити своє подальше вампірське життя без своїх других половинок. Але їх дуже строгі батьки забороняють нашим закоханим героям бачитися і тому ті починають користуватися кожним моментом, для того, щоб побути наодинці хоча б кілька хвилин. Їх нове побачення планується проходити на руїнах дуже старого замку, і їх батьки дізнавшись про це, послали туди своїх шпигунів, для того, щоб не дати їхнім дітям можливість для зустрічі.

    У нашій грі "Другий поцілунок вампірів" вам потрібно допомогти нашим закоханим героям вампірам ухиляться від цих негідних шпигунів і не дати себе ні в чому запідозрити.

    Ми впевнені, що з вашою допомогою у наших закоханих все обов'язково вийде і вони зможуть побувати на одинці і не засвітитися з своїми поцілунками перед посланцями їх батьків.

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам