Гра Поцілунок Вампірів

    Ігри » Ігри Вампіри » Гра Поцілунок Вампірів
    Оцінка: 429 очок, Голосів: 116

    Опис Гри:

    Пропонуємо всім прихильникам і фанам дуже барвистого фантастичного фільму "Сутінки" зіграти в нашу гру "Поцілунок Вампірів".

    Фільм "Сутінки" - це така собі романтична багатосерійна сага про кохання звичайної дівчини Белли і справжнього сучасного вампіра красеня Едварда. Їх романтичні відносини не залишають байдужим нікого, хто хоч раз переглядав одну з серій цього фільму до кінця.

    У нашій грі "Поцілунок Вампірів" кохана дівчина вампіра Белла та вампір Едвард зіткнулися з новою перешкодою для їх сильних почуттів. За увагу дівчини дуже активно почав змагатися перевертень Джейкоб, і в результаті, утворився такий собі дуже дивний романтичний трикутник, який ви не побачите більше ніде в світі.

    Наші закохані герої вже давно розібралися в своїх почуттях і відносинах, і героїня Белла нарешті зробила свій вибір, але вони спокійно розібратися в їх почуттях, але не дає постійна загроза з боку новонавернених вампірів, які весь час норовлять випити її кров.

    У нашій грі "Поцілунок Вампірів" вам необхідно допомогти нашим закоханим хлопцям захистити їх улюблену Беллу і показати як вони сильно її люблять. Щоб вона зробила вірний вибір серед двох красенів.

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам