Гра поцілунок Вампірський

    Оцінка: 647 очок, Голосів: 157

    Опис Гри:

    Ви напевно не повірите, але кровожерливі зубасті вампіри, так само як і люди здатні на щирі та ніжні почуття. Вони іноді, навіть закохуються в людей, як у дуже популярній сагзі про вампірів.

    Напевно ви дивилися серіал "Сутінки" про незвичайну любов звичайної дівчини і справжнього вампіра. Звичайно ж у реальному житті така любов просто не можлива, адже вампіри - це казкові персонажі.

    Саме це почуття любові сталося з нашою чарівною героїнею гри "Вампірський поцілунок", яка дуже юна і наївна вампірша. Вона дуже пристрасно любить одного звичайного хлопця і тепер під покровом ночі почала бігати до нього на романтичні побачення.

    Наші віртуальні закохані насолоджуються спілкуванням один з одним і вдаються пристрасним і гарячим поцілункам. Але в нашій історії все не так просто, якщо б кохана юнака була б звичайна дівчина. Ви ж не забули що наша героїня вампірша? А в такій ситуації, завжди існує небезпека того, що як тільки на темному небі може з'явитися жовтий повний місяць, наша юна героїня закохана, може просто з'їсти об'єкт свого обожнювання і пристрасті. Дуже небезпечна ситуація, яка можливо завадить її молодій людині. Але не варто грати з вогнем, адже він може бути дуже небезпечним.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам