Гра Поцілунки крадькома

    Оцінка: 695 очок, Голосів: 176

    Опис Гри:

    Наша героїня Ванесса давно пристрасно закохана у свого партнера по сцені по імені Зак. Вона мріє обнімати його і цілувати кожну вільну хвилинку, але навколо цієї парочки постійно знаходяться їхні колеги по сцені і не схвалюють їх пристрасні поцілунки, які вводять їх в збентеження.

    Із-за цього, наші герої, як публічні люди змушені стримувати свої гарячі емоції, щоб оточуючі їх колеги не інтерпретували їхні почуття перекручено. А так як більшу частину свого життя ця романтична парочка проводять на сцені, цілуватися їм доводиться крадькома від їх грізного режисера, та так, щоб ніхто навіть не помітив їх і нічого не запідозрив.

    Вам належить допомогти нашим віртуальним закоханим вилити один на одного всі найніжніші почуття, і зробити це потрібно зовсім непомітно не дратуючи оточуючих.

    Це здатні зробити тільки ви. Тільки у вас може вийти захистити цю закохану парочку від настирливих поглядів колег по сцені і врятувати їх почуття і репутацію.

    Швидше починайте грати в нашу нову і дуже захоплюючу гру "Поцілунок крадькома" і врятуйте нашу віртуальну парочку і дайте їм можливість вдосталь насолодитися присутністю один одного і, нарешті, націлуватися вдосталь.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам