Гра Поцілунки на роботі

    Оцінка: 984 очок, Голосів: 238

    Опис Гри:

    Службові романи завжди існували в наших професійних сферах діяльності. Від них не застраховані ні директор, ні інші колеги на роботі. Адже кохання може несподівано виникнути, коли ви зовсім не чекаєте і тоді ви починаєте дивитися на світ з іншого боку, і вам весь час хочеться знаходитися поруч з коханою людиною, обіймати його і пристрасно цілувати. І не важливо якщо це буде відбуватися в робочій їдальні, кабінеті або біля ксерокса.

    Не дивлячись на поширеність службових романів, їх завжди соромлять, висміюють, і зловтішаються за спиною закоханих колег і деякі навіть заздрять. Адже це так зручно, коли десь недалеко знаходитися кохана людина з якою можна весело і з користю для душевної рівноваги провести обідню перерву на роботі.

    Так і сталося з героями нашої нової віртуальної і пристрасної онлайн гри "Поцілунки на роботі". Наші герої так само є колегами по роботі і працюючи разом з усіх сил намагаються приховувати почуття від сторонніх людей в офісі.

    Але їм це вдається дуже важко і це далеко не найголовніша проблема, яка зустрілася на їх любовному службовому шляху.

    Їх бажання доторкнутися один до одного часто бере гору над здоровим розумом і ця закохана парочка починає зливатися в пристрасному поцілунку. Але пам'ятайте, що головне у грі-це щоб цього неподобства не побачила їх немолода і дуже злобна начальниця. Адже через неї, наша солодка парочок може залишитись без роботи.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам