Гра Поцілунки в парку

    Оцінка: 685 очок, Голосів: 177

    Опис Гри:

    Міський парк - це популярне місце для зустрічі і прогулянки закоханих, яке дуже часто супроводжується дуже пристрасними поцілунками. А як ви думаєте, для кого встановлені лавочки на безлюдних куточках зеленних і тінистих міських парків? Ну звичайно ж для закоханих. Адже вони дуже багато часу проводять на прогулянці і їм просто необхідно місце для самоти і відпочинку.

    Де ж ще їм віддаватися дуже пристрасним поцілункам і невинному і милому спілкуванню один з одним. Крім того що це заняття, є абсолютно нешкідливим і нікому не приносить ніяких проблем або незручностей. Головне щоб це не відбувалося зовсім поруч із сторонніми людьми, адже їх можна поставити в незручне становище.

    Проте, багато охоронців моралі не дрімають і завжди готові стати на особливий захист суспільної моралі. Так само, як і наш гордовитий перехожий в нашій новій і гарній грі "Поцілунки в парку". Цього віртуального чоловічка чужі поцілунки наводять просто в неконтрольований невгамовний сказ. Ви ж розумієте, чим це загрожує для наших закоханих парочок. Якщо він їх побачить в самому процесі палких поцілунків, вони опиняться у великій небезпеці.

    Ви просто зобов'язані допомогти всім закоханим у міському парку.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам