Гра Поцілунки з Аладіном

    Оцінка: 870 очок, Голосів: 217

    Опис Гри:

    Польоти над нічним романтичним Багдадом, та й ще на самому справжньому казковому килимі-літаку - адже це дуже романтичний спосіб провести час для кожного романтика. Але якщо на цьому літальному засобі разом з вами літає казковий і дуже симпатичний віртуальний герой, про якого мріють багато дівчат - Алладін, це ще більше незабутнє проведення часу.

    Пристрасні поцілунки під жовтим місяцем його анітрохи не псують, а навіть доповнюють. Саме цим важливим хочуть зайнятися чарівні і казкові Жасмин і Алладін. А в цей час ханський палац занурюється у сон і всі його жителі так само.

    Нашим героям здається що ніхто не помічає закоханих. Але це зовсім не так. Один з охоронців не дрімає і з великою увагою спостерігає за цією солодкою парочкою.

    Вам належить допомогти закоханим ухилитися від його пильних професійних очей і праведного обурення діями віртуальних казкових героїв.

    Ми впевнені, що тільки ви можете допомогти цій парочці бути непоміченою суворим охоронцем і захистити побачення від раптового провалу і розчарування.

    Удачі, швидше починайте грати в гру. Наші віртуальні герої чекають вас. Можливо вони прокатают вас на їх килимі-літаку.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам