Гра Поцілунки в поїзді

    Оцінка: 643 очок, Голосів: 155

    Опис Гри:

    Любов важко перенось розставання, добре що в сучасному світі є досить різноманітних транспортних засобів, завдяки яким закохані серця з'єднуються в пристрасному поцілунку при обіймах.

    Вокзал це не тільки місце прибуття і відправлення поїздів, а ще й місце зустрічі і романтичних розставань. Адже ніхто не знає де він знайде свою любов.

    Дуже часто так відбувається, що доленосна зустрічі відбудеться вже сьогодні в метро, в пробці, або на дорозі в інститут або на роботу. У будь-якому випадку взаємна симпатія, яка впала на голови наших випадкових попутників у нашій онлайн гри "Поцілунки в поїзді". Ця чарівна парочка недавніх випадкових незнайомих, тепер пристрасно цілується прямо у вагоні поїзда, що дуже дратує оточуючих.

    Вся надія залишається тільки на вас. Вам необхідно допомогти молодій закоханой парочці не зіпсувати атмосферу у вагоні поїзда і щоб вони цілувалися тільки тоді, коли їх пристрасні поцілунки ніхто не бачить і не помічає.

    Все дуже зрозуміло і просто, ви повинні стати охоронцем їх тільки що виникшої любові у вагоні поїзда. Захистіть закохану парочку від злих очей оточуючих незадоволених попутників і нехай їх губи будуть знаходитися в пристрасному поцілунку тільки тоді коли це необхідно.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам