Гра Одягалки Вампіри

    Ігри » Ігри Вампіри » Гра Одягалки Вампіри
    Оцінка: 321 очок, Голосів: 89

    Опис Гри:

    Пожирач жіночих сердець симпатичний вампір з фантастичного фільму "Сутінки" Эдаврд Каллен, безсумнівно, один з найкрутіших і привабливих з усіх вампірів у фільмі. Але чи вдасться цього дуже приголомшливому чоловікові з його однією невеликою і пікантною особливістю, завоювати любов простої дівчини школярки Белли. Безсумнівно ж вдасться і про цю дуже дивну історією їх любові обов'язково знімуть ще не одну серію чудового романтичного фільму. Ну а допомогти нашому красеню герою в його боротьбі за справжню любов ви зможете в нашій крутий грі "Одягалки Вампірів".

    Адже справа в тому, що для того, щоб наш вампір сподобався Белл, Едвард повинен дуже красиво виглядати і перебрати весь його вже застарілий гардероб, і так само підібрати щось дуже оригінальне і актуальне в наш час, адже ми знаємо, що він живе на землі вже дуже-дуже довго. І звідки вампірові знати, що ж може сподобатися його об'єкту обожнювання, і взагалі, що зараз носять звичайні люди. Тут-то ваші вміння та навички можуть бути дуже корисними для нашого героя.

    Вам необхідно буде підібрати для Едварда дуже гарний і гармонійний з його характером і настроєм костюм, в якому він зможе запасти в саме серце коханій його дівчині. Використовуйте всю величезну кількість варіантів, які будуть запропоновані вам у нашій грі "Одягалки Вампірів". А коли ви підберете вигляд речей ви зможете ще і більш детально їх підкоригувати. Вам потрібно просто клікнути по них і ви відкриєте нове меню для вибору кольору, яке дасть вам можливість підібрати його аж для найменших відтінків.

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам