Гра Вампіри: Кривавий забіг!

    Ігри » Ігри Вампіри » Гра Вампіри: Кривавий забіг!
    Оцінка: 327 очок, Голосів: 84

    Опис Гри:

    Вампіри по своїй суті дуже ненажерливі особи, і вони весь час прагнуть свіжої крові, і чим більше вони її випивають, тим вони стають молодшими і свіжішими. А для того, щоб в їх холодильнику постійно перебувала певна кількість крові, то їм потрібно дуже часто або дуже ефективно ходити на полювання і приносити собі побільше запасів цієї червоної такої необхідної для них і людей рідини.

    І коли вампір дуже голодний, він ні перед чим не зупиниться і ніяка сила його не може зупинити. Його думки цілком присвячені мріями і пошуками свіжої крові та горе тому чоловікові, який попадеться першим на його шляху.

    У нашій грі "Вампіри: Кривавий забіг" вам потрібно допомогти нашому віртуальному вампірові назбирати необхідну для його організму кількість крові і здійснити його кривавий забіг вулицями міста.

    Адже кров вампірові потрібна також і для здійснення його польотів. Для того, щоб літати, необхідно натиснути на клавішу на клавіатурі Х, а вже потім клавішу С.

    Переміщатися в нашій грі ви можете за допомогою керуючих стрілок і постарайтеся не впасти в прірву. Вам потрібно під час нашої гри "Вампіри: Кривавий забіг" збирати крапельки крові, щоб збільшувати свою енергію або поправляти його здоров'я після чергового зіткнення з жахливим часником.

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам