Гра Вампіри і часник

    Ігри » Ігри Вампіри » Гра Вампіри і часник
    Оцінка: 378 очок, Голосів: 98

    Опис Гри:

    Хто б міг подумати, що таких небезпечних і непереможних вампірів можна налякати звичайним предметом з кухні - часником! І цей звичайний предмет у побуті кожного кухаря може відігнати дуже далеко жахливих кровопивців і надовго відбити бажання попити свіжої крові. А ще у боротьбі з цими кровососами використовують осиковий кілок і святу воду. Що з цих предметів дуже сильно бояться вампіри ви можете перевірити в нашій грі.

    У даній дуже веселій грі "Вампіри і часник" вам необхідно за допомогою головки часнику і вашої кмітливості розправитися з величезними натовпами небезпечних кровососів вампірів! Ну як, слабо? Давайте перевіримо вашу сміливість і винахідливість у нашій грі "Вампіри і часник".

    Вам необхідно розставляти стрілочки так, щоб часник при падінні зачепив всіх вампірів, які будуть стояти на рівні. А якщо у вас не вийде, вам просто необхідно переставити їх на нове місце і відрегулювати заново. Постарайтеся також зібрати всі корисні бонуси і не доторкатися до склянок з кров'ю.

    Все досить просто, вам просто необхідно набратися сміливості, проявити вашу кмітливість і ви можете сміливо йти у бій з справжніми кровопивцями і можете бути впевнені, що перемога буде за вами. Вперед до нових захоплюючих пригод.

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам