Гра Вампірські ігри: грай безкоштовно в браузері!

    Ігри » Ігри Вампіри » Гра Вампірські ігри: грай безкоштовно в браузері!
    Оцінка: 620 очок, Голосів: 143

    Опис Гри:

    Вампіри завжди лякали людей своєю необхідністю у крові, яка тече по їх венах, і від укусу яких, звичайна людина може перетворитися на такого ж кровожерливого монстра або ж взагалі померти. А ви думаєте вампірам зараз легко? Адже у людей дуже багато всякої гидоти в організмі і їх кров вже не така смачна як колись. У нашій грі "Вампірські ігри" ви можете спробувати навчитися всім прикольним трюкам, які володіють вампіри. Для того, щоб отримати дуже свіжу порцію молодої крові, вашому вампірові доведеться подолати дуже багато різноманітних перешкод. І якщо ваш вампір недосвідчений, у нього навряд чи щось вийде зловити на такого собі роду полюванні за жертвою.

    Але для цього є детальний та тривалий режим навчання, в якому всім хорошим ігровим персонажам потрібно навчитися вампірським премудростям і поступово стати справжнім вампіром!

    У нашій грі "Вампірські ігри" вам потрібно просто клікати мишкою на кульки з відповідними діями, які ви хочете щоб ваш персонаж робив, і поступово ви будете усувати всі перешкоди на шляху до дуже смачної і ситої вечері, який гідний справжнього професійного вампіра - мисливця за свіжою і дуже якісною кров'ю.

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам