Гра Створи свого Вампіра

    Ігри » Ігри Вампіри » Гра Створи свого Вампіра
    Оцінка: 513 очок, Голосів: 127

    Опис Гри:

    Наша гра "Створи свого Вампіра" присвячена дуже популярному фантастичному серіалу про незвичайне кохання і пригоди простої дівчини і родини справжніх вампірів нашого часу. Ви не вірите що вампіри існують, - тоді милості просимо до нас у гру "Створи свого Вампіра".

    Наш зоряний персонаж улюбленець майже всіх жінок - Едвард Каллен, крім усього вампір, який всерйоз задумався про те, щоб змінити раз і на завжди свій вже неабияк обридлий імідж.

    А це він хоче зробити в нашій грі "Створи свого Вампіра" у якій саме ви можете зайняти місце справжнього професійного стиліста і іміджмейкером і зробити дуже прикольний імідж для нашого героя.

    Вам потрібно серйозно зайнятися зовнішністю Едварда Каллена і змінити її так, як ви тільки могли уявити її у своїх мріях. Ви можете відтворити образ героя з вашого улюбленого моменту фантастичного фільму "Сутінки" дуже в класичних фарбах, або ж зробити що-небудь не збагненне і повністю змінити нашого героя до невпізнання. Для створення образу нашому герою вам необхідно обміркувати і підібрати найдрібніші деталі для його образу, починаючи від костюма і закінчуючи кольором його дивовижних очей.

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам