Гра Люди Ікс - Створи свою гру з Росомахою

    Ігри » Ігри Люди Ікс і Росомаха » Гра Люди Ікс - Створи свою гру з Росомахою
    Оцінка: 348 очок, Голосів: 94

    Опис Гри:

    Уявіть собі ситуацію, коли вам подзвонив сам Стів Джобс і попросив вас розробити для нього гру з його участю улюбленого героя - Росомахи. А адже ви не дуже розумієте як це робиться і де, а відмовитися не хочете. Зараз у вас є унікальна можливість спробувати свої здібності програміста онлайн-ігор в нашій грі "Створи свою гру з Росомахою".

    Росомаха - це персонаж, який спочатку з'явився на сторінках коміксів, а вже пізніше одним з персонажів фантастичного багатосерійного фільму "Люди ікс". Даний персонаж володіє незвичайними здібностями адже він справжній чоловік-мутант, у якого виростають дуже довгі пазурі гострі, як лезо. І має він надзвичайні мохнаті зарослі, як вовкулака.

    Після того, як ми вас ознайомимо з цим персонажем, ви можете сміливо приступати до створення власного сюжету в нашій грі "Створи свою гру з Росомахою". У цій грі у вас буде можливість зробити те, про що ви навіть не могли раніше мріяти, у вас буде можливість відчути себе справжнім гейм-розробником, який створює власні дуже захоплюючі і універсальні пригоди з популярним героєм Росомахою. Зробити ви це можете з використанням простого і зрозумілого навіть для новачків редактора, і пізніше після того, як ви закінчите вашу розробку, ви самі можете протестувати те що у вас вийшло і пройти власноруч створену гру.

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам