Гра Люди Ікс - Росомаха: круговий ребус

    Ігри » Ігри Люди Ікс і Росомаха » Гра Люди Ікс - Росомаха: круговий ребус
    Оцінка: 311 очок, Голосів: 90

    Опис Гри:

    Дуже цікава гра на логіку "Росомаха: круговий ребус", де вам необхідно буде збирати розкидані шматочки пазлів, на картинках яких, буде присутній герой з супер-мутантів людей ікс - Росомаха. Здібності цього героя лякають всіх негідників і лиходіїв. Адже він може в один мах, розрізати свого супротивника на дуже величезну кількість маленьких пазлів, які вже не підлягають складанню.

    Але в нашій грі "Росомаха: круговий ребус" навпаки Росомаху розрізали на величезну кількість пазлів, і тепер тільки ви можете зліпити нашого героя назад.

    У даній дуже крутий грі "Росомаха: круговий ребус" ви можете протестувати вашу логіку і зібрати пазли з вашим улюбленим героєм і допомогти йому знову знайти своє обличчя. Частинки з розкиданої мозаїки - це частини кола, які вам обов'язково потрібно зібрати і в правильному порядку, та так, щоб у вас вийшла кругла картинка з вашим улюбленцем Росомахою. І тоді він буде вам дуже вдячний. Адже у розібраному вигляді він не може використовувати свою суперсилу!

    Є одна складність у цій грі, час, що відводиться на складання всіх частинок пазла на кожному з рівнів гри обмежений, і чим далі у вас буде проходити ваша гра, тим менше ви будете отримувати часу для складання пазлів.

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам