Гра Росомаха трощить роботів

    Ігри » Ігри Люди Ікс і Росомаха » Гра Росомаха трощить роботів
    Оцінка: 554 очок, Голосів: 132

    Опис Гри:

    Дуже захоплюючий фільм "Люди ікс" - це багатосерійний фільм, який розповідає про людей-мутантів, які володіють неймовірними силами, і він заснований на однойменних коміксах компанії Marvel Comics. У цьому фантастичному фільмі є дуже багато цікавих персонажів, але напевно персонаж Росомаха, найцікавіший з усіх людей-мутантів цього фільму.

    Росомаха - це вигаданий персонаж, який з'явився на світ любителям коміксів в далекому 1974 році.

    Росомаха - це людина-мутант, який має надлюдські здібності і має регенерацією, яка дозволяє йому виживати після чергових важких поранень, що для звичайної людини були б смертельними. А скелет цього персонажа, відрізняється від людського присутністю вовни, кігтів, які дуже схожі з кинджалами і гострі, як бритва.

    І сьогодні ви можете взяти участь в захоплюючих пригодах людей ікс в нашій грі "Росомаха трощить роботів". В нашій грі, люди ікс сидять у підпілля і поза законом, а уряд підключає всі можливі сили та можливості для їх повного знищення.

    Професор Ксав'єр просить Логана допомогти їм, адже Росомаха здатний перемогти роботів, які були відіслані урядом на знищення людей ікс в нашій прикольною грі "Росомаха трощить роботів".

    У нашій грі "Росомаха трощить роботів" вам потрібно допомогти головному героєві Росомасі, врятувати своїх друзів від жахливої смерті від рук роботів!

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам