Гра Люди Ікс - Тренування ударів Росомахи

    Ігри » Ігри Люди Ікс і Росомаха » Гра Люди Ікс - Тренування ударів Росомахи
    Оцінка: 681 очок, Голосів: 181

    Опис Гри:

    Кожен з поважаючих себе супергероїв повинен тримати свої супер-здібності у формі і проводити тренування і різні практичні вправи для вдосконалення своїх сил. Адже від того, на скільки супергерой володіє своїми здібностями залежить результат кожного бою.

    Нашому головному герою Росомасі не так то просто проводити свої тренування в звичайному спортзалі, адже його супер-здібності можуть бути дуже небезпечними для оточуючих. Саме тому, супер-мутант Росомаха починає свої тренування в нашій грі "Тренування ударів Росомахи".

    Він знову потрапив у чергову халепу б'ючись з Магнето і він втратив у цій битві частину своєї суперсили. Ви просто зобов'язані допомогти йому в цій дуже не простій і прикрій ситуації! Допоможіть у нашій грі "Тренування ударів Росомахи" повернути супергероєві його колишню ідеальну форму і перемогти негідника Магнето.

    Росомаха буде проводити своє тренування на закритому випробувальному полігоні створеному спеціально для людей ікс, а для того, щоб він зміг пройти повний курс реабілітації і повернути собі його колишню силу, Логану потрібно, використовуючи його кігті, вражати всі зображення ворогів, які будуть в нашій грі. Але постарайтеся при ваших тренуваннях, нікого не зачепити з друзів Росомахи.

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам