Гра Люди Ікс - Лазерне тренування Циклопа

    Ігри » Ігри Люди Ікс і Росомаха » Гра Люди Ікс - Лазерне тренування Циклопа
    Оцінка: 292 очок, Голосів: 77

    Опис Гри:

    Чомусь циклопи завжди виглядають дуже жахливо і немає бажання з ними зупинитися і поговорити про погоду. Але ставлення до персонажу з відомого фантастичного фільму Люди ікс, зовсім інше. Він просто зачаровує своїми здібностями.

    Циклоп - це персонаж, який служить керівникам людей ікс і володіє унікальною здатністю випускати з очей справжні лазерні промені, які можуть миттєво вбити кого-небудь, і ця ситуація змушує даного персонажа носити спеціальні окуляри і спеціальний прилад бачення в бою.

    Сьогодні в нашій новій динамічній грі "Лазерне тренування Циклопа" даний персонаж з великим трудом може керувати своєю суперсилою, і спеціально для нього у дуже професійній лабораторії доктора Ксав'єра був створений спеціальний випробувальний полігон, на якому наш супергерой повинен дуже точно навчитися керувати його силою, адже він може когось поранити або навіть убити!

    У нашій грі "Лазерне тренування Циклопа" вам потрібно виконати дуже складне завдання допомогти нашому стріляючому лазерними променями героєві впоратися з усіма поставленими йому завданнями і скоріше приєднатися до його улюбленої команді людей ікс.

    Пошкодуйте нашого героя, адже без вас йому доведеться дуже тяжко проходити ці завдання.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам