Гра Люди Ікс - Лазерна атака Циклопа

    Ігри » Ігри Люди Ікс і Росомаха » Гра Люди Ікс - Лазерна атака Циклопа
    Оцінка: 277 очок, Голосів: 71

    Опис Гри:

    Не просто бути супрегроєм, погляд якого миттєво може вбити і не тому що у його володаря дуже красиві очі, а тому що вони стріляють убивчим лазером! Ось і доводиться бідоласі весь час ходити в спеціальних окулярах навіть у нічний час. Наш персонаж - це один з відомої зоряної четвірки людей ікс - Циклоп. Сьогодні в нашій грі "Лазерна атака Циклопа" ми пропонуємо вам пограти разом з Циклопом і покерувати його унікальними здібностями як вам заманеться.

    Але пам'ятайте, що для точності вашого потрапляння необхідні постійні тренування і практичні заняття, які вам потрібно проводити в нашій грі "Лазерна атака Циклопа" з її головним героєм Циклопом. Станьте тренером цього чудового і дуже цікавого персонажа. Ваше тренування буде проходити на спеціально відведеній для цього базі, яка була створена для тренувань людей ікс. І перед вами будуть рухатися мішені, по яких вам потрібно зробити точні вистріли лазером.

    Ви повинні бути дуже уважними і стріляти дуже точно не промахуючись. Прицілюватися ви можете за допомогою мишки, а стріляти вам потрібно кнопкою пробіл. Пам'ятайте, що в нашій грі час обмежений 30 секундами, і за цей час вам необхідно зробити якомога більше точний попадань в ціль.

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам